Sökning - 4 resultat för 'TK 165'
- +Allmänt. Terminologi. Standardisering. Dokumentation (8)
- +Ledningssystem (5)
- +Kvalitet (0)
- +Naturvetenskap och tillämpad vetenskap (1)
- +Hälso- och sjukvård (13)
- +Miljö- och hälsoskydd. Säkerhet (32)
- +Maskinsäkerhet (2)
- +Metrologi och mätning. Fysikaliska fenomen (8)
- +Provning (4)
- +Mekaniska system och komponenter: allmänt (3)
- +Fluidsystem och delar: allmänt (4)
- +Produktionsteknik (6)
- +Sociologi. Service. Företagsorganisation och företagsledning. Administration. Transport Administration (11)
- +Energi- och värmeöverföring (4)
- +Elektroteknik (0)
- +Elektronik (0)
- +Telekommunikation (0)
- +Informationsteknik, kontorsutrustning (17)
- +Bildteknik (2)
- +Finmekanik. Juvelerararbeten (0)
- +Fordonsteknik (19)
- +Järnvägsteknik (2)
- +Textil- och läderteknik (3)
- +Flyg- och rymdteknik (5)
- +Utrustning för materialhantering (2)
- +Förpackningar och distribution (4)
- +Skeppbyggnadteknik och marina konstruktioner (2)
- +Konfektionsindustri (0)
- +Jordbruk (0)
- +Livsmedelsteknik (3)
- +Kemiteknik (10)
- +Gruvdrift och mineraler (0)
- +Petroleum och motsvarande tekniker (8)
- +Metallurgi (4)
- +Träteknik (0)
- +Glasindustri och keramisk industri (7)
- +Gummi- och plastindustri (14)
- +Pappersteknik (0)
- +Färgindustrin (10)
- +Byggnadsmaterial och byggnader (12)
- +Byggstandardpaket (1)
- +Anläggningsarbete (1)
- +Byggnadsprojektering (1)
- +Militärväsen. Militärteknik. Vapen (0)
- +Hem och hushåll. Underhållning. Sport (11)
- +Externa kategorier (0)
This document specifies the dimensions of a mouth finish for stoppers and capsules for glass bottles containing a wine that has a carbonation not exceeding 1,2 g CO2/l, with internal sealing. Two options of finish height are proposed, 14 and 16 mm, the most common one being 16 mm. NOTE Carbonation over 1,2 g CO2/l requires a suitable container and stopper agreed between the glassmaker, the stopper manufacturer, and the packer/filler.
The tolerances of the following dimensions of paper sacks as defined in ISO 6590-1 are specified: ply grammage, length of sack, width of sack, width of gusset, circumference of sack with gussets, width of bottom, width of valve, position of the leading edge of the valve sleeve, print position on sack.
This document specifies the conditioning atmospheres and the method for conditioning samples of intact, empty paper sacks before and during testing. If only conventional paper tests are to be carried out on the material of a sack, samples of this material shall be cut out and conditioned as specified in ISO 187.
This document defines terms, establishes manufacturing, safety and functional requirements and corresponding tests, and specifies data for marking, labelling and instructions for use, for pressure cookers. This document is applicable to portable pressure cookers for domestic use, with gross volume up to 25 l, with control pressure over 4 kPa and less than 150 kPa, with either integrated or independent heating (e.g. gas burner, electrical plate, induction hobs, ceramic hobs). NOTE All pressures mentioned in this text are related to atmospheric pressure.