Detaljer om förslaget
This document gives guidance on the sample preparation of milk and milk products for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods. This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 (1) and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References (2) to (21). NOTE Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes.
Detta dokument föreslås att fastställas och publiceras som svensk standard.
För att lämna allmänna kommentarer på standardförslaget i sin helhet och på föreslagen titel – klicka på förslagets titel.
För att lämna specifika kommentarer på innehållet – skriv kommentaren och föreslagen ändring i rutan under avsnittet i fråga.
Standardförslag på engelska föreslås att fastställas som svensk standard utan översättning. Kommentarer på engelskspråkiga standardförslag bör vara på engelska.
För att ett standardförslag ska kunna fastställas som svensk standard måste det vara förenligt med svensk lagstiftning. Det är således viktigt att berörda svenska myndigheter klarlägger ifall standardförslaget är förenligt med svensk lagstiftning.