Detaljer om förslaget
Svensk titel:
Mikrobiologi i livsmedelskedjan – Metodvalidering – Del 3: Protokoll för verifiering av referensmetoder och validerade alternativa metoder i ett enda laboratorium – Tillägg 1: Validerade identifieringsmetoder för mikroorganismer – Tekniskt protokoll för verifiering (ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025, IDT)
Nummer:EN ISO 16140-3:2021/prA1:2024
Källa:CEN
Kommitté:SIS/TK 435/AG 05
Namn på kommittén:Livsmedelsanalyser
Publicerat:den 6 dec 2024
Sista svarsdatum:den 14 feb 2025
Ämnesområden:Livsmedelsmikrobiologi
Contact email:kommentera(at)sis.se
Detta dokument föreslås att fastställas och publiceras som svensk standard.
För att lämna allmänna kommentarer på standardförslaget i sin helhet och på föreslagen titel – klicka på förslagets titel.
För att lämna specifika kommentarer på innehållet – skriv kommentaren och föreslagen ändring i rutan under avsnittet i fråga.
Standardförslag på engelska föreslås att fastställas som svensk standard utan översättning. Kommentarer på engelskspråkiga standardförslag bör vara på engelska.
För att ett standardförslag ska kunna fastställas som svensk standard måste det vara förenligt med svensk lagstiftning. Det är således viktigt att berörda svenska myndigheter klarlägger ifall standardförslaget är förenligt med svensk lagstiftning.