Detaljer om förslaget

Svensk titel: Egenskaper hos färsk och torr bagerijäst
Nummer:ISO/DIS 23983
Källa:ISO
Kommitté:SIS/TK 435/AG 05
Namn på kommittén:Livsmedelsanalyser
Publicerat:den 4 okt 2024
Sista svarsdatum:den 5 dec 2024
Ämnesområden:Livsmedelstillsatser
Contact email:kommentera(at)sis.se
Förslagets omfattning:

This document specifies characteristics of fresh and dry baker’s yeast, particularly those relating to general product properties, application performance, physical and chemical properties, microbiology, and nutritional value information. This document is primarily intended for use by the baking industry, but is also aimed at laboratory and food testers

Detta dokument föreslås att fastställas och publiceras som svensk standard.

För att lämna allmänna kommentarer på standardförslaget i sin helhet och på föreslagen titel – klicka på förslagets titel.

För att lämna specifika kommentarer på innehållet – skriv kommentaren och föreslagen ändring i rutan under avsnittet i fråga.

Standardförslag på engelska föreslås att fastställas som svensk standard utan översättning. Kommentarer på engelskspråkiga standardförslag bör vara på engelska.

För att ett standardförslag ska kunna fastställas som svensk standard måste det vara förenligt med svensk lagstiftning. Det är således viktigt att berörda svenska myndigheter klarlägger ifall standardförslaget är förenligt med svensk lagstiftning.