Detaljer om förslaget

Svensk titel: Däck och hjul – Hantering och förvaring av liggande hjulstaplar i däckhotell – Krav och rekommendationer
Nummer:ftSS 3660:2024
Kommitté:SIS/TK 218/AG 01
Namn på kommittén:Hjulförvaring
Publicerat:den 30 jan 2024
Sista svarsdatum:den 9 apr 2024
Contact email:kommentera(at)sis.se
Förslagets omfattning:

I detta dokument anges krav och rekommendationer för hantering och förvaring av liggande hjulstaplar, med hjul för personbil eller lättare transportfordon, i däckhotell. I detta dokument anges även krav och rekommendationer för hjulställage och hanteringsutrustning för hantering och förvaring av hjulstaplar. I detta dokument anges inte krav och rekommendationer för hantering och förvaring av liggande hjulstaplar utanför port till eller från däckhotell. 

Detta dokument föreslås att fastställas och publiceras som svensk standard.

För att lämna allmänna kommentarer på standardförslaget i sin helhet och på föreslagen titel – klicka på förslagets titel.

För att lämna specifika kommentarer på innehållet – skriv kommentaren och föreslagen ändring i rutan under avsnittet i fråga.

Standardförslag på engelska föreslås att fastställas som svensk standard utan översättning. Kommentarer på engelskspråkiga standardförslag bör vara på engelska.

För att ett standardförslag ska kunna fastställas som svensk standard måste det vara förenligt med svensk lagstiftning. Det är således viktigt att berörda svenska myndigheter klarlägger ifall standardförslaget är förenligt med svensk lagstiftning.